Чемпіонат області серед ветеранів-2021

Калушани лідирують в чемпіонаті області

В матчі другого туру обласного чемпіонату ветерани ФК «Калуш» здобули чергову свою перемогу. На виїзді з рахунком 3:2 калушани здолали представників Івано-Франківського району – ветеранів команди «Легіон» (с. Майдан).

 

«Легіон» (Івано-Франківський р-н) – ФК «Калуш» (Калуш) – 2:3 (0:1)

2-й тур чемпіонату Івано-Франківської області серед ветеранів (40+)

17 липня 2021 – 9.30, стадіон c. Майдан Івано-Франківського р-ну

Арбітр: Дяченко Богдан (м. Тисмениця)

Асистенти: Карнаух Віталій і Карнаух Володимир (обидва – м. Івано-Франківськ)

«Легіон»: Плешка Сергій – Зуєнко Микола, Поздній Віталій, Шевчук Олег, Гнатишин Тарас, Хома Ігор, Шуляр Роман, Гук Олександр, Горбатий Орест, Кутицький Валентин, Юхимук Ігор – Луцький Володимир, Микула Михайло, Ковальчук Василь, Короб Микола, Середа Роман

ФК «Калуш»: Бєлов Олександр – Іванів Святослав, Магас Володимир, Кос Михайло, Яремків Микола, Русановський Роман, Сондей Василь, Свирид Володимир, Мудрий Ігор, Побережник Володимир, Кобута Роман – Лесів Петро (К), Грицюк Олег, Яремків Богдан, Рига Олег, Червоний Борис, Липай Ярослав

Голи: Шевчук Олег (40), Зуєнко Микола (55) – Лесів Петро (28), Побережник Володимир (48), Кобута Роман (52)

Перша половина матчу, який через спекотну погоду за домовленістю обох команд розпочався о 9.30 ранку, проходила за відчутної територіальної переваги господарів, котрі чинили постійний тиск на ворота Олександра Бєлова. Але рахунок першими відкрили саме гості, коли на 28-й хвилині прицільним дальнім ударом відзначився капітан калушан Петро Лесів.

 

Після перерви небезпечних моментів побільшало, і обидві команди швидко обмінялись забитими м’ячами: результативними діями відзначились Олег Шевчук та Володимир Побережник. Вирішальною в цьому протистоянні стала помилка голкіпера «Легіону» Романа Середи, який не втримав м’яча в руках після дальнього удару, а на добивання першим встиг Роман Кобута. Гол зі штрафного від Миколи Зуєнка ще зберігав для господарів надію на позитивний підсумок, але сил для того, щоб зрівняти рахунок у них не вистачило.

 

В другому матчі ігрового дня «Опілля» в Рогатині здобуло дебютну для себе перемогу в обласному чемпіонаті серед ветеранів (40+). Поступаючись після першого тайму з різницею у два м’ячі, рогатинці все ж таки зуміли мобілізуватись і здолали МФК «Богородчани» з рахунком 4:3.

 

Турнірна таблиця після 2-го туру:

 

 

 

М Команди І В Н П М’ячі Очки
1.
ФК «Калуш»
2 2 0 0 5-2 6
2.
МФК «Богородчани»
2 1 0 1 6-5 3
3.
«Опілля» (Рогатин)
2 1 0 1 4-5 3
4.
«Легіон» (Майдан)
1 0 0 1 2-3 0
5.
ФК «Долина»
1 0 0 1 1-3 0

В наступному турі змагань, який відбудеться 24 липня, МФК «Богородчани» зіграють з «Легіоном», а ФК «Долина» прийматиме «Опілля», початок матчів – о 18.00. ФК «Калуш» – вихідний.

 

Світлини до статті: зі сторінки Василя Федоріва (facebook.com/fedoriv.v)

 

Калушани лідирують в чемпіонаті області

В матчі другого туру обласного чемпіонату ветерани ФК «Калуш» здобули чергову свою перемогу. На виїзді з рахунком 3:2 калушани здолали представників Івано-Франківського району – ветеранів команди «Легіон» (с. Майдан).

Залишити відповідь