Чемпіонат області-2016

Змінено розклад матчів ФК «Калуш»

Як проінформувала керівництво нашого клубу Івано-Франківська обласна федерація футболу, комітет з проведення змагань ІФФФ вніс окремі зміни до Календаря чемпіонату області в першій лізі (група «Б»).

Зміни пов’язані з участю команди «Тепловик-ДЮСШ №3» (Івано-Франківськ) в чемпіонаті України серед аматорів.

4 тур, 21.04 (четвер) ФК «Калуш» – «Тепловик-ДЮСШ №3»
7 тур, 12.05 (четвер) «Тепловик-ДЮСШ №3» – «Карпати» (Болехів)
9 тур, 18.05 (середа) «Тепловик-ДЮСШ №3» – «Гал-Вапно» (Галич)
11 тур, 01.06 (середа) «Тепловик-ДЮСШ №3» – ФК «Калуш»

До речі, перший свій матч в новому турнірі суперник калушан провів минулої неділі. На Івано-Франківському ЦМС «Рух» «Тепловик-Прикарпаття» (саме під такою назвою на всеукраїнському рівні виступає представник нашого обласного центру) господарі з рахунком 0:3 поступились «Агробізнесу» з м. Волочиськ Хмельницької області.
Тож гра 4-го туру ФК «Калуш» – «Тепловик-ДЮСШ №3» відбудеться наступного четверга, причому, за домовленістю команди зіграють на домашньому стадіоні номінальних гостей «Гірка» що в Івано-Франківську. Початок: юнаки – 15.00, дорослі – 17.00.

 

Також у неділю 17 квітня відбулись матчі третього туру чемпіонату області. В групі «Б» «Нафтовик» в Долині розійшовся миром з «Гал-Вапном» – 0:0 (юнакам гостей зарахована технічна поразка), а болехівські «Карпати» з рахунком 3:0 обіграли ямницький «Вихор» (юнаки – 0:1).

Результати групи «А»:
«Придністров’я» (Тлумач) – «Турка-Сандаліно» (Турка) – 2:2 (юнаки – 3:3)
«Бескид» (Надвірна) – «Ніка-Івано-Франківськ» (Івано-Франківськ) – 2:0 (2:4)