Кубок Підгір’я-2015

В поєдинку за третє місце брошнівські «Карпати» у Братківцях Тисменицького району подолали (3:0) місцевий «Колос». Півфінальний матч за 5-7 місця «Галичина» (Івано-Франківськ) – «Нафтовик» (Долина) завершився надрезультативною нічиєю – 4:4, а серію післяматчевих пенальті краще виконали  гравці команди з обласного центру – 4:3.

 

Калушани, які залишились без ігрової практики (нагадаємо читачам, що «Ніка-Івано-Франківськ» відмовилась від подальшої участі в турнірі), заповнили підготовчий період тренувальними матчами. Двома днями раніше ФК «Калуш» зіграв у Галичі з місцевим «ГалВапном» і переміг  – 2:0, голи забили Крикунов і Гром’як. А сьогодні підопічні Романа Драгана провели спаринг із бронзовим призером минулорічного обласного чемпіонату – тлумацьким «Придністров’ям».

ФК «Калуш» – «Придністров’я» (Тлумач) – 3:2 (2:1)
7 квітня 2015 року – с. Вістова, стадіон ФСК «Нафтохімік»,+4 С, 40 глядачів
Арбітр: Добрянський Ярослав (м. Калуш)
Асистенти арбітра: Черпак Ігор (с. Голинь, Калуський р-н), Савка Станіслав (м. Калуш)
ФК «Калуш»: Плетеницький Микола (Кузів  Богдан, 60), Драган Назарій (Микуляк Ярослав, 59), Новицький Андрій, Гладенький Віталій, Гудак Степан, Мельник Орест, Веприк Олег (Боднар Олег, 60), Борщ Володимир (Коско Юрій, 46), Головінський Любомир (Рибатчин Андрій, 60), Драган Андрій (К), Гром’як Тарас (Стовбан Любомир, 65)
«Придністров’я»: Ткаченко Олександр, Качан Ярослав, Шифир Роман, Француз Ігор, Калитка Михайло, Рій Володимир, Щербина Василь, Трухан Микола, Семенчук Роман (К), Синишин Василь, Гундяк Василь
На заміну виходили: Данищук Ігор, Олійник Володимир, Прокопів Віктор
Голи: Мельник Орест (26, з пенальті), Головінський Любомир (32), Стовбан Любомир (90) – Гундяк Василь (11), Щербина Василь (56)
Попередження: Мельник Орест (55), Новицький Андрій (81), Боднар Олег (90+2) – Семенчук Роман (31)

Гру у Вістовій впевненіше розпочали гості. В одній з атак м’яч влучив у стійку, а на добиванні спритнішим був Василь Гундяк – 0:1. Господарі відігрались з пенальті , який заробив Тарас Гром’як, а реалізував Орест Мельник. Згодом Любомир Головінський вкрав м’яч у тлумацьких захисників і чітко реалізував свій вихід віч-на-віч з голкіпером.
Кінцівка першого тайму, як і початок другого, були за господарями, проте Гром’як і Андрій Драган змарнували цілу низку добрих нагод для того, щоб збільшити рахунок. «Придністров’я» ж стовідсотково використало свій момент, коли невисокий Щербина ударом головою замкнув навіс зі штрафного.
Після того, як тренери обох команд провели велику кількість замін, здавалось, що матч так і закінчиться бойовою нічиєю. Проте рівновагу порушив Любомир Стовбан, який на останній хвилині основного часу забив переможний м’яч.

 

Отже, переможець і призери 22-го традиційного весняного турніру «Кубок Підгір’я» вже визначились, проте калушанам ще належить провести гру за п’яте місце. Таким чином змагання завершаться матчем ФК «Калуш» – «Галичина», який організатори планують провести найближчого четверга. Час і місце проведення, за звичай, уточнюються.

Про «Кубок Підгір’я»… і не тільки

У вівторок на Свято Вознесіння Господнього пройшов п’ятий ігровий день «Кубка Підгір’я-2015». Переможцем змагань став «Оскар» з Богородчанського району, який на власному стадіоні в селі Підгір’я (до речі, саме тут був започаткований цей турнір) впевнено, з рахунком 4:0, переміг «Карпати» з Болехова. Голами у фінальному матчі відзначились Роман Мотуз, Віктор Данищук, Юрій Іванишин і Ігор Цимбалістий.

Залишити відповідь