Кубок Підгір’я-2014

ФК «Калуш» (Калуш) – «Кроно-Карпати» (Брошнів-Осада) – 0:2 (0:1)
11 квітня 2014 року – 16.00 с. Вістова, Калуського р-ну, стадіон ФСК «Нафтохімік», +7°С, 50 глядачів
Арбітр матчу: Маланюк Любомир (м. Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Садловський Михайло і Стасинець Олег (обидва – м. Івано-Франківськ)
ФК «Калуш»: Кузів Богдан, Олевич Ярослав, Король Андрій (К), Гудак Степан (Демків Ярослав, 46), Новицький Андрій, Боднар Олег, Борщ Володимир, Рибатчин Андрій, Коско Юрій (Стовбан Любомир, 46), Кравців Микола (Денега Богдан, 60), Крикунов Володимир (Гнатківський Тарас, 65)
«Кроно-Карпати»: Атаманчук Любомир (К) (Димид Святослав, 46), Перепічка Олег, Громоляк Андрій, Ляхович Михайло, Третяк Роман (Качак Назар, 62), Мельниченко Микола (Барановський Олег, 46), Покачайло Ромуальд, Януш Орест, Кушецький Ігор, Драган Андрій (Романишин Ростислав, 46), Волошинович Ростислав
Голи: Ляхович Михайло (28), Перепічка Олег (44)
Попередження: Кравців Микола (53)

ФК «Калуш» вже на 10-й хвилині створив момент біля воріт суперника, коли Олевич пробив головою після подачі з кутового. Хто тоді знав, що удар в руки Любомиру Атаманчуку виявиться єдиною загрозою для воріт «Кроно-Карпат» в цьому матчі. Надалі поєдинок протікав з відчутною перевагою брошнівчан, які постійно комбінували і широко атакували двома флангами.
До середини першого тайму захист калушан ще якось тримався, проте черговий швидкий рейд Ростислава Волошиновича завершився прострілом в район 11-метрової позначки і Михайло Ляхович без перешкод відкриває рахунок – 0:1. Невдовзі він же міг вдруге розписатись в воротах Богдана Кузіва, але граючи на добиванні просто не влучив з близької відстані.
Зате на останній хвилині красивий і влучний удар вийшов у Олега Перепічки метрів з 35-ти і голкіпер ФК «Калуш» виявився безсилим в цьому ігровому епізоді – 0:2. Вирішивши таким чином долю зустрічі ще в першому таймі, підопічні Василя Качура надійно зіграли в обороні і впевнено довели матч до логічного завершення.

Ще у одній грі в Бурштині гравці «ГалВапно», поступаючись по ходу 0:1, в підсумку зуміли переломити хід поєдинку з ФК «Перегінське» і перемогли.

«Карпати» (Яремче) – «Газовик» – 0:0
«ГалВапно» (Галич) – ФК «Перегінське» – 3:1

М
Команди
В
Н
П
М’ячі
О
1.
«ГалВапно» (Галич)
3
1
0
9 – 4
10
2.
«Кроно-Карпати»
2
2
0
7 – 2
8
3.
«Газовик» (Богородчани)
1
1
2
5 – 4
4
4.
ФК «Перегінське»
1
1
2
3 – 5
4
5.
«Карпати» (Яремче)
1
1
2
3 – 7
4
6.
ФК «Калуш»
1
0
3
3 – 8
3

Тепер в 21-му обласному турнірі «Кубок Підгір’я-2014» залишилось провести один тур. Заключний свій матч ФК «Калуш», який теоретично ще претендує на одне з призових місць, зіграє в Бурштині, де зустрінеться з «ГалВапном» з Галича. Наводимо повний розклад ігрового дня неділі 13 квітня:

Стадіон ФСК «Нафтохімік» Вістова
14:00 ФК «Перегінське» – «Карпати» (Яремче)
Стадіон «Енергетик» Бурштин  
14:00 «Газовик» – «Кроно-Карпати»
16:00 «ГалВапно» – ФК «Калуш»

ФК «Калуш» фінішує в Бурштині

В черговому турі «Кубка Підгір’я» калушани з рахунком 0:2 програли «Кроно-Карпатам» з Брошнів-Осади, а перший матч п’ятниці проходив у Вістовій на розкислому від дощу газоні стадіону «Річище» – «Газовик» і яремчанські «Карпати» провели його в упертій важкій боротьбі і завершили нульовою нічиєю.

Залишити відповідь