Кубок Підгір’я-2014

ФК «Калуш» (Калуш) – «Газовик» (Богородчани) – 1:4 (0:1)
9 квітня 2014 року – 14.00 с. Вістова, Калуського р-ну, стадіон «Річище», +9°С, 30 глядачів
Арбітр матчу: Синишин Юрій (м. Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Луцький Володимир (с. Боднарів, Калуський р-н), Колюшко Максим (м. Івано-Франківськ)
ФК «Калуш»: Кузів Богдан, Король Андрій (К), Василько Анатолій, Заліський Андрій, Стовбан Любомир, Боднар Олег, Гнатківський Тарас, Борщ Володимир, Коско Юрій, Кравців Микола, Крикунов Володимир
«Газовик»: Макогон Михайло (К), Маковійчук Василь, Мельничук Андрій (Коржук Ігор, 46), Вітовський Микола (Турчанський Віталій, 46), Войтків Андрій (Бочкур Назар, 69), Борисевич Роман, Дорош Орест, Соколенко Андрій, Микуляк Олександр, Томин Тарас, Тащук Олег
Голи: Крикунов Володимир (51) – Соколенко Андрій (27), Маковійчук Василь (47), Томин Тарас (66), Коржук Ігор (76)
Нереалізований пенальті: Микуляк Олександр (76)
Попередження: Заліський Андрій (30)
Вилучення: Король Андрій (46)

Третій свій матч на «Кубку Підгір’я» ФК «Калуш» провів з «Газовиком», котрий несподівано для всіх зазнав двох поразок на старті турніру. Перший тайм пройшов за відчутної переваги футболістів з Богородчан, якими уміло диригував граючий тренер команди Олександр Микуляк, раз-за-разом створюючи загрози біля воріт Кузіва. Кілька разів з лівого флангу проривався Андрій Соколенко, і одне з його підключень на 27-й хвилині завершилось голом. Отримавши передачу з глибини, він стрімко увірвався в штрафний майданчик і потужно пробив – 0:1.
Господарі організацією гри знову не вразили, тим більше, що склад у Романа Драгана вимушено виявився експериментальним через відсутність значної групи гравців основи. У калушан був лише один напівмомент, коли після удару Олега Боднара м’яч зрикошетив від захисника і пройшов в лічених сантиметрах вище поперечини.
Другий тайм розпочався з вилучення за фол останньої надії Андрія Короля, який намагався виправити помилку партнера і недозволеним прийомом зупинив суперника. Та команді це нічим не допомогло – одразу з призначеного штрафного рахунок на 0:2 змінив Василь Маковійчук.
Після цього господарі прокинулись і несподівано зуміли помітно додати в активності і свій “дежурний” гол забив Володимир Крикунов. Але на більше калушан не вистачило – вони пропустили ще двічі і опустились на передостанній рядок в турнірній таблиці.

Матч ФК «Перегінське» – «Кроно-Карпати» приніс нічию 1:1, причому голом у складі перегінської команди знову відзначився екс-гравець ФК «Калуш» Тарас Ковальчук.

 

Ще один результат 3-го туру:
                    «ГалВапно» (Галич) – «Карпати» (Яремче) – 3:1

М
Команди
В
Н
П
М’ячі
О
1.
«ГалВапно» (Галич)
2
1
0
6 – 3
7
2.
«Кроно-Карпати»
1
2
0
5 -2
5
3.
ФК «Перегінське»
1
1
1
2 -2
4
4.
«Газовик» (Богородчани)
1
0
2
5 – 4
3
5.
ФК «Калуш»
1
0
2
3 – 5
3
6.
«Карпати» (Яремче)
1
0
2
3 -7
3

Відбулись матчі третього туру

Минулої середи на сільському стадіоні «Річище» у Вістовій відбулись матчі третього ігрового дня «Кубка Підгір’я-2014». Свої корективи також внесла мінлива весняна погода, адже грати командам довелось під акомпанемент рясного проливного дощу.

Залишити відповідь