Кубок Підгір’я-2014

«Газовик» (Богородчани) – ФК «Перегінське» (Перегінське) – 0:1 (0:0)
6 квітня 2014 року – 14.00 с. Вістова, Калуського р-ну, стадіон ФСК «Нафтохімік», +8°С, 100 глядачів
Арбітр матчу: Музика Олег (м. Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Липко Мирослав (м. Городенка) і Пашник Василь (м. Калуш)
«Газовик»: Макогон Михайло (К), Соколенко Андрій, Войтків Андрій, Турчанський Віталій, Борисевич Роман, Томин Тарас, Коржук Ігор, Бочкур Назар, Боришкевич Володимир, Микуляк Олександр, Мельничук Андрій
ФК «Перегінське»: Локатир Іван, Люклян Олег (К), Гребінський Ігор, Мельничук Тарас, Локатир Святослав, Оринчак Богдан, Ципердюк Іван, (Ковальчук Тарас, 46), Іванишин Юрій, Стоцький Роман, Курташ Роман (Соломчак Ярослав, 84), Локатир Олег  (Курташ Михайло, 81)
Гол: Ковальчук Тарас (52)
Попередження: Мельничук Андрій (30), Турчанський Віталій (35), Томик Тарас (70) – Гребінський Ігор (18), Стоцький Роман (30)
Вилучення:  Стоцький Роман (65, друге попередження)

Матч команд Богородчан і Перегінського носив принциповий характер, адже значна частина гравців ще донедавна виступали разом в складі «Прикарпаття» і того ж таки «Газовика». Жорстка силова боротьба часом переростала в відверту грубість, через що не дограв матч Роман Стоцький. Та на той час його команда вже вела в рахунку – вдало на другому поверсі зіграв Тарас Ковальчук, який саме вийшов на заміну. Граючи в меншості, ФК «Перегінске» зміг перемогти, адже в атаці богородчанцям відверто не щастило, до того ж справжній кураж упіймав Іван Локатир, який діяв цього дня безпомилково.

 alt

 

 

ФК «Калуш» (Калуш) – «Карпати» (Яремче) – 1:2 (0:1)
6 квітня 2014 року – 16.00 с. Вістова, Калуського р-ну, стадіон ФСК «Нафтохімік», +8°С, 80 глядачів
Арбітр матчу: Юзик Віктор (м. Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Музика Олег (м. Івано-Франківськ) і Липко Мирослав (м. Городенка)
ФК «Калуш»: Федик Любомир (Кузів Богдан, 56), Олевич Ярослав, Король Андрій (К), Гудак Степан, Новицький Андрій (Василько Анатолій, 46), Боднар Олег (Салаш Андрій, 18), Рибатчин Андрій, Коско Юрій, Стовбан Любомир, Кравців Микола, Крикунов Володимир
«Карпати»: Вульчин Остап (Джус Роман, 46), Бойченюк Петро (Атаманюк Юрій, 66), Кащій Микола, Солоненко Андрій, Чопик Михайло (К), Пристай Віталій, Бойко Тарас (Грицак Ігор, 80), Ревуцький Микола, Шовгенюк Іван (Комар Артур, 52), Дербах Василь, Барчук Роман
Голи: Крикунов Володимир (88) – Дербах Василь (45), Ревуцький Микола (52)
Нереалізований пенальті: Стовбан Любомир (62)
Попередження: Шовгенюк Іван (4), Солоненко Андрій (28)

Другий матч склався невдало для ФК «Калуш». Без травмованого Ореста Мельника відчувались очевидні проблеми в середній лінії, також через травму пропустив гру захисник Тарас Фітковський. Перший тайм пройшов у млявій боротьбі, і лише під його завісу проявилась ігрова перевага «Карпат». Спочатку Ревуцький вивів на забивну позицію Шовгенюка, але той не влучив в рамку, а на останній хвилині калуські захисники винесли м’яч поданий з кутового точно на ногу Василю Дербаху, який прицільно пробив в нижній кут воріт. 0:1.

Після перерви ФК «Калуш» пішов відіграватись, але наразився на стрімку контратаку, яку результативно завершив Микола Ревуцький – 0:2. Невдовзі рахунок мав взагалі ставати розгромним, коли Дербах самотужки обвів увесь захист калушан, але удар в нього не вийшов. Після цього господарі поля знайшли в собі сили закрити суперників на їх половині поля – м’яч тричі влучав у каркас яремчанських воріт, Любомир Стовбан сам заробив, але не реалізував пенальті, з вигідної позиції не забив Андрій Рибатчин. І лише слабкою втіхою став для них гол перед самим фінальним свистком у виконанні Володимира Крикунова.

«ГалВапно» (Галич) і «Кроно-Карпати» в Бурштині розійшлись миром – 1:1.

М
Команди
В
Н
П
М’ячі
О
1.
«Кроно-Карпати»
1
1
0
4 – 1
4
2.
«ГалВапно» (Галич)
1
1
0
3 -2
4
3.
ФК «Калуш»
1
0
1
2 -2
3
4.
ФК «Перегінське»
1
0
1
1 – 1
3
5.
«Карпати» (Яремче)
1
0
1
2 – 4
3
6.
«Газовик» (Богородчани)
0
0
2
1 -3
0

Розклад наступних матчів у Вістовій:

Середа (9 квітня). Стадіон «Річище»
14:00 ФК «Калуш» – «Газовик» (Богородчани) 
16:00 ФК «Перегінське» – «Кроно-Карпати»

П’ятниця (11 квітня). Стадіон ФСК «Нафтохімік»
14:00 «Карпати» (Яремче) – «Газовик» (Богородчани) 
16:00 ФК «Калуш» – «Кроно-Карпати»

Лідерів двоє

В неділю відбулись матчі другого туру «Кубка Підгір’я-2014», після яких лідерство захопили «Кроно-Карпати» (Брошнів-Осада) і «ГалВапно» (Галич). Зазнавши другої поразки, останнє місце, поки-що доволі несподівано, посідає богородчанський «Газовик», з яким калушани зустрінуться вже наступного ігрового дня.

Залишити відповідь