Кубок Підгір’я-2015

 

Цьогорічний турнір команди розпочнуть в двох групах. В групі «А» разом з ФК «Калуш» за Кубок позмагаються минулорічний чемпіон області – «Карпати» (Брошнів-Осада), «Нафтовик» (Долина) і переможець другої ліги – «Карпати» (Болехів). В групі «Б» виступлять «Колос» (Братківці), «Ніка-Івано-Франківськ» (Івано-Франківськ), «Оскар» (Підгір’я) і щойно створена «Галичина» з обласного центру, яка одразу стартує у вищому обласному дивізіоні.

Розклад матчів «Кубка Підгір’я-2015» в групі «А»:

1-й тур. Субота, 21.03. Стадіон «Карпати» с. м. т. Болехів.
«Нафтовик» – «Карпати» (Брошнів-Осада)
«Карпати» (Болехів) – ФК «Калуш»

2-й тур. Неділя, 22.03. Стадіон «Рух» с. Вістова.
«Карпати» (Брошнів-Осада) – «Карпати» (Болехів)
ФК «Калуш» – «Нафтовик»

3-й тур. Субота, 28.03. Стадіон «Карпати» с. м. т. Брошнів-Осада.
«Нафтовик» – «Карпати» (Болехів)
«Карпати» (Брошнів-Осада) – ФК «Калуш»

Команди, які посядуть два перші місця в групах розіграють 1-4 місця, невдахи – змагатимуться за 5-8. Варто також зазначити, що традиційний на Прикарпатті вже 22-й за ліком турнір, організатори присвячують 25-й річниці заснування Івано-Франківської обласної федерації футболу.

 

ФК «Калуш» виступить на «Кубку Підгір’я»

Футбольний клуб «Калуш» виступить на традиційному передсезонному турнірі «Кубок Підгір’я», в якому візьмуть участь вісім команд з Івано-Франківської області. Перший свій матч калушани проведуть в суботу 21 березня на Стадіоні «Карпати» в Болехові, де зустрінуться з місцевими футболістами. Початок зустрічі – о 15.00.

Залишити відповідь