Чемпіонат області-2013

 
ФК «Калуш» (Калуш) – «Карпати» (Яремче) – 2:1 (1:0)
17 квітня 2013 року – 17.00 с. Вістова, стадіон «Рух», +17°С, 50 глядачів
Арбітр: Салаш Іван (Калуш)
Асистенти арбітра: Юрчишин Василь і Миндюк Тарас (обидва – Калуш)
ФК «Калуш»: Кузів Богдан (Федик Любомир, 46), Олевич Ярослав, Яцущак Святослав, Савчин Василь, Питльований Олег, Боднар Олег, Мельник Орест (Турчин Олег, 60), Антоник Роман, Павлів Юрій (Мельниченко Микола, 46), Король Андрій (К) (Коско Юрій, 46), Стовбан Любомир (Стефанюк Ростислав, 46)
«Карпати»: Вульчин Остап, Третяк Роман (Красій Василь, 70), Гапончук Дмитро, Кащій Микола, Чопик Михайло (Смикавчук Володимир, 75), Бойко Тарас, Солоненко Андрій, Ципердюк Іван (К), Овчар Тарас (Комар Артур, 46), Слободян Єгор, Самойліч Максим (Метенька Назар, 46)
Голи: Король Андрій (21), Савчин Василь (64), Комар Артур (79)
Попередження: Мельник Орест (26), Вульчин Остап (88)

 

Тренерський штаб гостей – головний тренер Володимир Ковалюк та його помічники Віктор Поптанич і Зіновій Василів – дещо здивували складом, який вийшов у звітній грі. Крім досвідчених Михайла Чопика та Івана Ципердюка, на полі з’явилась ціла група молодих футболістів 1993-1995 років народження, що, очевидно, знаменує курс «Карпат» на різке омолодження команди. Тому не дивно, що в першому таймі дещо краще виглядали калушани, які й відкрили рахунок завдяки умілій грі Андря Короля на другому поверсі.

Другий тайм розпочався у подібному ключі, і на 64-й хвилині Василь Савчин красивим ударом головою проводить ще один м’яч у ворота Остапа Вульчина. І хоча надалі більше моментів для взяття воріт створювали господарі, проте яремчанці все ж зуміли відзначились голом у відповідь – його забив молодий нападник Артур Комар, що закінчив минулий сезон у вищоліговій луцькій «Волині».

 

 

Ось що повідомив нашому сайту новопризначений тренер ФК «Калуш» Андрій Король:
«В перших двох турах чемпіонату на нас чекають непрості матчі з командами «Гал-Вапно-Енергетик» (Галич) і МФК «Тепловик» (Івано-Франківськ). Будемо ставити перед гравцями завдання не лише набрати залікові очки в цих зустрічах, але й продемонструвати якісну і змістовну гру. Склад команди перед стартом сезону поповнили молоді виконавці, на яких ми розраховуємо: Ростислав Стефанюк, Юрій Коско і Володимир Котнюх (ФК «Калуш»-юнаки), Роман Антоник і Юрій Павлів (МФК «Тепловик»), Святослав Яцущак («Придністров’я»), Олег Турчин, Любомир Федик, Микола Мельниченко і Олег Питльований («Кроно-Карпати»). Що до втрат – то від нас пішли Андрій Рибатчин (МФК «Тепловик»), Назарій Драган («Нива» Дубляни, Львівська обл.), Михайло Ляхович («Кроно-Карпати») і Андрій Драган («Нафтовик» Долина).»

 

Андрій Король – головний тренер ФК «Калуш»

Завершальний контрольний поєдинок перед стартом чемпіонату області ФК «Калуш» провів проти чинних чемпіонів – «Карпат» з міста Яремче. Гра, яка відбулась на стадіоні «Рух» в с. Вістовій, завершилась перемогою калуських футболістів з рахунком 2:1.
Після її завершення керівництво клубу представило футболістам нового керманича – ним став найбільш досвідчений гравець в складі ФК «Калуш» Андрій Король, який тепер буде граючим тренером команди.

Залишити відповідь