Чемпіонат області-2013

 

ФК «Калуш» (Калуш) – ФК «Станькова» (Станькова, Калуський р-н) – 4:0 (1:0)
13 квітня 2013 року – 13.00 м. Калуш, стадіон ЗОШ №6, +8°С, 100 глядачів
Арбітр: Климишин Михайло (Калуш)
ФК «Калуш»: Кузів Богдан, Олевич Ярослав, Коновіцький Олег, Яцущак Святослав, Драган Андрій, Питльований Олег, Мельник Орест, Антоник Роман, Павлів Юрій, Король Андрій (К), Стовбан Любомир
На заміну виходили: Коско Юрій, Боднар Олег, Мельниченко Микола, Заліський Андрій
ФК «Станькова»: Довганич Андрій, Феліпович Роман (К), Стрільчук Володимир, Демчук Роман, Федик Іван, Магас Володимир, Сас Руслан, Зелінський Ігор, Федоренко Микола, Яців Ігор, Федан Олександр
На заміну виходили: Романів Тарас, Височан Ігор, Свирид Іван, Курташ Михайло
Голи: Король Андрій (40), Стовбан Любомир (58), Антоник Роман (65), Коско Юрій (70)

 

Матч з черговим представником першої ліги районного чемпіонату вийшов доволі нескладним для калушан. В центральній зоні повністю домінувало тріо господарів – Драган-Мельник-Питльований, проте були проблеми з реалізацією. Та й вони закінчились на 40-й хвилині, коли капітан ФК «Калуш» Андрій Король заставив капітулювати Довганича. В завершальні хвилини першого тайму команди створили ще по одному моменту: той же Король поцілив у стійку воріт, а з небезпечним ударом Олександра Федана легко впорався Богдан Кузів.

Заміни ФК «Калуш», зроблені по перерві, виявились доволі ефективними. Це одразу ж відбилось і на грі, а три м’ячі, проведені калушанами з 58-ї по 70-ту хвилину, зробили рахунок взагалі розгромним. Команді зі Станькови, до складу якої в цьому сезоні перейшло одразу шестеро провідних гравців ФК «Тужилів», так і не вдалось створити за весь матч жодної результативної атаки.

Ще однією помітною подією цього дня стала поява на грі нашого земляка, відомого гравця і футбольного тренера Петра Кушлика. У розмові з керівництвом ФК «Калуш» Петро Іванович цікавився проблемами, які існують сьогодні в клубі, а також пообіцяв підтримати молоду команду на її непростому шляху до відродження славних традицій калуського футболу.

Далі на ФК «Калуш» чекає ще ряд контрольних поєдинків. Так, існує попередня домовленість про зустріч калушан з діючими чемпіонами області – яремчанськими «Карпатами», яку заплановано провести у вівторок на полі стадіону с. Вістова, початок цього матчу – о 17.00.

До старту залишилось сім днів

ФК «Калуш», який продовжує планомірно готуватись до старту чемпіонату Івано-Франківської області, успішно провів свій другий контрольний поєдинок проти ФК «Станькова». А вже сьогодні, у неділю, на полі того ж таки стадіону ЗОШ №6 о 13.00 наша юнацька команда зіграє товариську гру з ФК «Юність» (Верхня).

Залишити відповідь