Спаринг

 

ФК «Калуш» (Калуш) – ФК «Юність» (Верхня, Калуський р-н) – 2:0 (0:0)
5 квітня 2013 року – 17.00 м. Калуш, стадіон мікрорайону Хотінь, +8°С, 150 глядачів
Арбітр: Юрчишин Василь (Калуш)
Асистенти: Барко Віталій і Миндюк Тарас (обидва – Калуш)
ФК «Калуш»: Кузів Богдан, Олевич Ярослав, Король Андрій (К), Третяк Роман, Луцан Тарас, Боднар Олег, Мельник Орест, Мельниченко Микола, Савчин Василь, Стовбан Любомир, Стефанюк Ростислав
На заміну виходили: Коско Юрій, Турчин Олег, Питльований Олег, Антоник Роман, Яцущак Святослав, Павлів Юрій, Куцела Олег, Заліський Андрій, Коновіцький Олег
«Юність»: Кулинин Василь, Луців Олександр, Філіпович Іван, Яловий Роман, Свирида Ігор, Василько Анатолій (К), Гошовський Борис, Казіцький Андрій, Пухаль Максим, Артемович Петро, Попадюк Любомир
На заміну виходили: Лаврик Віталій, Русановський Роман, Попадюк Микола, Ястремський Артур
Голи: Коско Юрій (75), Антоник Роман (80)
На 86-й хвилині Луців Олександр не реалізував 11-метровий штрафний удар.

В складі суперника – верхнянської «Юності», яку вважають одним з фаворитів цьогорічного чемпіонату району, під керівництвом граючого тренера Романа Русановського виступає чимало вихованців калуської футбольної школи. Матч відбувся на розкислому полі хотінського стадіону «Колос» і перший тайм пройшов у приблизно рівній боротьбі. Калушани запам’ятались хіба що кількома небезпечними ударами з далекої відстані, та на перерву команди пішли без забитих м’ячів.
Після відпочинку в складі ФК «Калуш» з’явилась ціла група гравців 1994-1996 років народження і темп значно зріс. Саме старання молодих Юрія Коска і Романа Антоника увінчались двома результативними ударами в рамку воріт досвідченого Василя Кулинина. Під завісу гри ФК «Юність» могла провести м’яч у відповідь, але Богдан Кузів відбив пенальті у виконанні Олександра Луціва.
За останньою інформацією Івано-Франківська обласна федерація вже перенесла перший тур чемпіонату області на один з резервних днів, тому стартовий матч ФК «Калуш» зіграє 21 квітня в Галичі проти місцевої команди «Гал-Вапно». Крім того вияснилось, що у цьому сезоні в першій лізі виступить лише 13 команд: через фінансові труднощі не заявились «Пробій» з Городенки і «Прут» з Делятина, а переможці минулорічної першості – «Карпати» (Кути) відмовились від підвищення в класі.

Також стала відомою дата наступної контрольної гри нашої команди: у вівторок 9 квітня на стадіоні с. Студінка ФК «Калуш» зустрінеться ще з одним представником Калуського району – ФК «Станькова». Початок: о 17.00 год.

Перемога ФК «Калуш» в контрольному матчі

До старту чемпіонату області залишається все менше і менше часу, але затяжна весна зробила футбольні поля непридатними для нормальної передсезонної підготовки. Ці проблеми не оминули і ФК «Калуш», який лише в минулу п’ятницю провів свій перший контрольний поєдинок.

Залишити відповідь