Чемпіонат області-2012 (юнаки)

Триває підготовка юнацької команди ФК«Калуш»

Триває підготовка юнацької команди до участі в чемпіонаті області. Юнаки ФК «Калуш» провели два контрольні поєдинки з командами Калуської районної ДЮСШ і ФК «Юність» (Верхня).

 

Гра з однолітками з Калуської районної ДЮСШ пройшла на стадіоні «Колос» в Голині і завершилась перемогою нашої юнацької команди з рахунком 3:0. Голи в складі калушан забивали Ястремський Артур, Заріцький Володимир і Коновіцький Олег. Склад юнаків ФК «Калуш» в цьому матчі був таким: Якимук  Іван, Романів Артур, Борщ  Володимир, Піх Олександр, Коновіцький Олег, Ястремський  Артур, Баландін Олег (К), Котнюх Володимир, Заріцький Володимир, Басник Володимир, Коско Юрій, Мар’яшко Андрій.

В наступному матчі суперником нашої юнацької команди була верхнянська «Юність», яка посіла 5 місце в чемпіонаті Калуського району минулого року. Гра відбулась в Калуші на стадіоні СШ №6. Забивши по голу в кожному таймі верхнянці виявились сильнішими і перемогли 2:0. Юнаки ФК «Калуш» вийшли на цю гру в такому складі: Сидор Юрій, Гудак Степан, Заліський Андрій, Коновіцький Олег, Піх Олександр, Мар’яшко Андрій, Баландін Олег, Заріцький Володимир, Ястремський  Артур, Коско Юрій, Котнюх Володимир. На заміну виходили: Кулібаба Олег, Свирид Віталій, Яковина Олег, Басник Володимир, Бігун Олександр, Колесников Роман, Сорока Ігор, Маліборський Ігор, Хемич Віталій і Маліборський Валерій.

В цілому за словами тренера юнацької команди ФК «Калуш» Сергія Бурковського підготовка йде за наміченим графіком. На цьому тижні ще заплановано провести три повноцінних тренування. До складу команди залучені Мар’яшко Андрій і Яковина Олег з Калуського району. А про готовність команди і про турнірні завдання на сезон можна буде говорити після стартових турів обласного чемпіонату.

Залишити відповідь