Кубок Підгір’я-2012

Долинський “Нафтовик” – переможець турніру

Завершився 19-й традиційний весняний турнір на «Кубок Підгір’я». Обігравши у фінальному матчі з рахунком 4:1 «Галичину-Вапно», долиняни вдруге в своїй історії стали переможцями турніру.

Це при тому, що фінал відбувся на стадіоні «Колос» в Галичі. Слід правда зауважити, що з середини другого тайму галичани грали в чисельній меншості після вилучення їхнього голкіпера Андрія Вандзіляка за фол останньої надії. В матчі за третє місце яремчанські «Карпати» перемогли «Тепловик» (Івано-Франківськ) – 2:1. Кращим бомбардиром став Василь Гундяк з «Тепловика», на рахунку якого 5 забитих м’ячів.

Інші лауреати турніру «Кубок Підгір’я-2012»: кращий воротар – Іван Локатир «Нафтовик» (Долина), захисник – Ігор Семчій «Галичина-Вапно» (Галич), півзахисник – Василь Маковійчук «Карпати» (Яремча) і нападник – Іван Щеглюк «Нафтовик» (Долина).

ФК «Калуш» на «Кубку Підгір’я» взяв участь після семирічної перерви і загалом це був восьмий виступ калушан на цьому турнірі. В 1996 і 1997 роках ФК «Калуш» займав другі місця, а в 2004 році під назвою «Лукор» команда нашого міста була переможцем змагань.

 

Залишити відповідь