«Придністров’я» – ФК «Калуш» 0:0 (пенальті – 0:2)

ФК Калуш переміг тлумацьке «Придністров’я» в “Кубку Підгір’я”

Рахунок в основний час так і не було відкрито, а в серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів влучнішими були калуські футболісти. Головний приз турніру у фінальному поєдинку розіграють між собою долинський «Нафтовик» і «Галичина-Вапно» з Галича, які переграли відповідно яремчанські «Карпати» і «Тепловик» з Івано-Франківська.

02.03.2012 р. П’ятниця 15.00, м. Галич, стадіон «Колос», +2°С

«Придністров’я» (Тлумач) – ФК «Калуш» (Калуш) 0:0 (по пенальті – 0:2)

Арбітр: Остапчук Роман (м. Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Петровський Віталій (м. Івано-Франківськ), Шевчук Мирослав (с. Крилос)

«Придністров’я»: Макогон Михайло (Ткаченко Олександр, 46), Українець Сергій, Красій Василь, Стецьків Анатолій, Войтків Андрій, Сем’янчук Ярослав (Барас Мстислав, 46), Синишин Василь, Вірстюк Роман, Семенчук Роман, Волок Владислав (Єжижанський Олександр, 46), Павлюк Богдан (К)

ФК «Калуш»: Кузів Богдан (Сорока Юрій, 46), Олевич Ярослав, Мандрик Володимир, Третяк Роман, Микуляк Ярослав, Драган Назарій (Федорко Роман, 75), Рибатчин Андрій, Боднар Олег, Мельник Орест (Салаш Андрій, 46), Локатир Олег (Петрук Назарій, 68), Король Андрій (К) (Стовбан Любомир, 46)

Попередження: Стецьків Анатолій (40), Войтків Андрій (87) Стовбан Любомир (87)

На 65 хвилині Єжижанський Олександр не реалізував пенальті.

Голи (післяматчеві 11-метрові удари): Третяк Роман, Салаш Андрій. Не реалізували: Українець Сергій, Стецьків Анатолій, Вірстюк Роман, Павлюк БогданМикуляк Ярослав

Черговий свій матч на турнірі ФК «Калуш» провели проти «Придністров’я» з Тлумача. В ході цієї зустрічі наша команда нічим не поступалася срібному призеру обласного чемпіонату минулого року. Обидва суперники спочатку спробували вразити ворота один-одного ударами з далеку. У калушан з таких позицій двічі “вистрілили” Андрій Король і Орест Мельник.
Заміни, зроблені наставником нашої команди в другому таймі, дещо розладнали їх ігровий механізм. Цим ледь не скористалися тлумаччани: отримавши право на 11-метровий штрафний удар, гравець «Придністров’я» Єжижанський Олександр не влучив у рамку. Розгрузле поле і важкий м’яч привів обидві команди до нічийної гавані. Рахунок в основний час так і не було відкрито, а в серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів влучнішими були наші футболісти. Слід відмітити вдалу гру голкіпера ФК «Калуш» Юрія Сороки, який узяв всі чотири пенальті. Калушани ж влучили двічі і святкували перемогу, отримавши право на матч за 5-6 місця з брошнівськими «Кроно-Карпатами», котрі розгромили «Гуцульщину» з Косова 8:0.

Матч за 5 місце «Кубка Підгір’я» ФК «Калуш» «Кроно-Карпати» (Брошнів) відбудеться 3 березня о 15.00 год. на стадіоні «Юніор» в с. Старий Лисець Тисменицького району.

Залишити відповідь