ДЮФЛ області 2011-2012

Команда U-13 (тренер – Юрій Імрейович Маляр), котра в даний час перебуває на другому місці, в матчі першого кола поступилась гостям з Долини 0:1, які одноосібно очолюють турнірну таблицю. Краще виступили юнаки старшої вікової групи – вони перемогли команду Долинської районної ДЮСШ з рахунком 4:0. В турнірній таблиці U-15 калушани займають другу сходинку, а долиняни – третю.

Як повідомив тренер старших юнаків Ярослав Васильович Коник, калуські команди регулярно виборюють право на участь у фінальній стадії чемпіонату ДЮФЛ області, але в останні роки через брак фінансування калушани просто відмовлялись від участі в цих змаганнях на заключному етапі. СДЮСШОР м. Калуша вже сьогодні відчуває підтримку з боку Громадської організації «Футбольний клуб «Калуш»» і є великі сподівання, що ця тенденція зміниться.
Зокрема майбутня поїздка обох юнацьких команд в м. Долину стала можливою завдяки матеріальній допомозі партнера ФК «Калуш» члена спілки підприємств «Альтернатива» кафе-бістро «Корсар» (директор – Ярослав Краус).

Розклад змагань і результати матчів обласної ДЮФЛ можна дивитись тут.

Залишити відповідь